Menu top image

Getsholidays

Fysioakatemia Oy tekee fysioterapiahoidot suurella ammattitaidolla ja kokemuksella. Kaikki hoitomme ovat tosi asiakaskeskeisiä. Esimerkiksi yrityksen työntekijät suorittavat huolellisen haastattelun, jossa selvittävät ongelman historian ennen kuin he alkavat fysioterapiahoidon. Yritykseltä saat myös aina alan viimeisimmän tietotaidon vammojen hoidosta ja kuntoutuksesta. FysioAkatemian toimintoalue on koko Järvenpää lähialue esim.: Tuusula, Kerava ja Mäntsälä. Siis jos asut näissä paikkakunnissa ja etsit taitavaa fysioterapeuttia, ota siinä tapauksessa yhteyttä FysioAkatemiaan!
Fysioterapia Järvenpää, Tuusula ja Kerava – FysioAkatemia Oy

Urheiluhieronta Järvenpää - FysioAkatemia Oy

Haluatko päästä huippukuntoon, menettää ylimääräiset kilot tai muuten vain löytää salaisuuden hyvinvointiin? Hyvinvointivalmennus Studio One (Turku) Personal trainerit voivat auttaa sinua saavuttamaan kaiken tämän! Ei ole väliä jos olet yksityishenkilö tai ja jos haluat työryhmäsi kanssa harjoitella, yrityksellä on mahtavat tarjoukset Personal Trainer palveluista. Siis jos sinulla on tahto ja tavoite muuttaa elämäntapaasi, ota sinä tapauksessa yhteyttä Hyvinvointivalmennus Studio One:iin ja anna yrityksen taitavat Personal Trainerit auttaa sinua!
Turku Personal Trainer joka voi muuttaa sinun elämäntavan!

Turku ja hieronta - Hyvinvointivalmennus Studio One, Järjestä tyky – päivä Turku alueella.

Oletko opettaja, ja ehkä ihmettelet mistä voisi ostaa lasten liikuntavälineet hyvään hintaan. Haluatko että sinun opiskelijasi alkaa liikkumaan enemmän välitunneilla? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ottaa yhteyttä yritykseen Salsales Oy. Heillä on laaja valikoima erilaisia lasten liikuntavälineitä. Ota siis yhteyttä jo tänään!
Lasten liikuntavälineet - Salsales Oy

Agilityradat koko Suomeen

Oletko yksi niistä yrittäjistä joka on kyllästynyt tyky päiviin missä työntekijät vain humaltuvat? Siinä tapauksessa minulla on sinulle hyviä uutisia. Yritys Hyvinvointivalmennus Studio One Oy järjestää tyky päiviä hyvinvoinnin merkeissä. Eli unohda oksennukset, uskottomuus ja tappelut. Hyvinvointivalmennus Studio One Oy avulla saat hyvinvoivan henkilökunnan. Ota yhteyttä heihin jo tänään. He kyllä auttavat sinua!
Mahtavat tyky päivä ideat juuri sinulle

Personal trainer ja Turku

Haluatko laihtua 10 kiloa? Haluatko hiihtää 10 kilometriä 30 minuutin kuluessa? Jos haluat nämä tavoitteet saavuttaa, ota yhteyttä klub1 kuntosaliin. Heidän personal trainerin avulla voit saavuttaa kaikki nämä tavoitteet. Käy heidän sivustolla, niin saat lisätietoja!
Personal trainer Jyväskylässä!

Kuntosali ja Jyväskylä , Ryhmäliikunta ja Jyväskylä

Kategoriat